Beeld je eens in... de warme avondzon in je gezicht, een zacht zomerbriesje dat de glooiende velden waarover je uitkijkt tot leven laat komen terwijl geroezemoes achter je doet vermoeden dat er iets belangrijks staat te gebeuren. Als je naast je kijkt, staat daar degene waarmee je je voor het leven gaat verbinden. Hand in hand staan jullie daar en jullie zijn allebei een beetje zenuwachtig. Maar dat maakt niet uit want het gaat om jullie, alleen jullie twee en de liefde…

Even een paar dagen zonder gehaast waarin jullie alle tijd hebben voor elkaar, elkaars familie en vrienden. 

Dagen gevuld met alleen maar nieuwe belevingen, het drinken van de beste wijnen, lekker eten maar vooral veel warmte en gezelligheid. 

Dat is de beleving waarin wij bij Trouwen Italië ons gespecialiseerd hebben. Mede door de ruim 14 jaar dat we deze prachtige bruiloften mogen organiseren op de mooiste plekjes van Italië, variërend van de noordelijke Italiaanse meren tot aan het zuidelijke Puglia, begrijpen wij wat voor jullie belangrijk is. Alles draait voor ons om jullie perfecte bruiloft, een weekend waarin het leven en de liefde gevierd worden. 

Everything is better together

Dream
away...

Lees meer

Bij Trouwen Italië zijn we de weddingplanners die jouw bruiloft omtoveren tot een knallend feestje. We zijn een stel levensgenieters en bourgondiërs die gek zijn op klasse, lekker eten en het plannen van fantastische bruiloften.

Als je met ons samenwerkt, garanderen we dat de voorbereidingen tot aan de bruiloft minstens zo leuk zijn als de bruiloft zelf. We houden van een goede dosis humor en gezelligheid, dus we maken er echt een feestje van. Geen stress, geen gedoe, alleen maar leuke en gezellige momenten.

Omdat we met een heel team werken, hebben jullie, naast jullie vertrouwde weddingplanner, altijd iemand back up staan uit ons mooie team. Wat zijn we trots dat we een team hebben met uitsluitend toppers, vrouwen die hun vak verstaan en dit met zóveel liefde doen.
Weddingplanners

and celebrate love

Celebrate life

love notes

About Trouwen Italië

love notes

Liefs Pim + Brigitte

“ Al vanaf onze eerste kennismaking wisten we het zeker, Inge en haar team zijn fantastisch!
Ze zijn niet alleen lieve meiden maar hebben daarnaast ook nog eens super goede ideeën, nemen alle stress weg, ze zijn gezellig, professioneel, weten alle leuke plekjes hebben heel veel connecties en ze regelen alles tot in de puntjes. Je kan het zo gek niet bedenken of ze gaan aan de slag om het voor je te regelen. 
Niets geen pakketten waarin je al je wensen moet weten te vangen, het hele weekend wordt gepland zoals jullie het graag willen.
Ze zorgen ervoor dat het voorbereiden alleen al zo’n groot feest is en over het weekend zelf maar te zwijgen.
Stop maar met zoeken want een betere weddingplanner vind je nergens."

Dikke knuffel, Matthew & Celeste

Vanaf het eerste moment is elk deel van de organisatie een feestje geweest.
Deze meiden beschikken over een dosis passie, kennis, humor (en liefde voor TAART!) 
Ook toen onze bruiloft verplaatst moest worden door het coronavirus hebben deze meiden alles in het werk gesteld om plan B en plan C vorm te geven (inclusief met het behoud van alle eerder gekozen leveranciers). 

In september 2020 konden we dan eindelijk na bijna 1,5 jaar planning het moment beleven! Het was prachtig, zorgeloos en om nooit te vergeten. 
We missen de meiden oprecht! Wie op zoek is naar professionaliteit, gezelligheid, lachen & tranen, betrokkenheid en lekker samen snoepen zit bij Trouwen Italië aan het juiste adres. Het motto van Trouwen Italië is 10000% genieten!

Liefs Pim & Gijs

Het enthousiasme in de reactie op onze eerste mail spatte het er zó van af dat we eigenlijk al niet konden wachten met haar af te spreken. Het werd een heerlijke nazomerse middag op het terras vol anekdotes, tranen van het lachen en dat alles onder het genot van een drankje. We wisten gelijk al toen we naar huis reden: we hadden onze weddingplanner gevonden! En wat voor één! Inge is er een van de buitencategorie, regelt alles tot in de puntjes, laat niks aan het toeval over, kom steeds met meer goede en originele ideeën, een enorme bak met humeur, liefdevol, oprecht en zeer gewaardeerd door iedereen. Eigenlijk alles wat ze doet zit vol passie en liefde.
Het was voor ons dan ook een extra cadeautje toen we te horen kregen dat ze ondanks haar zwangerschapsverlof toch mee ging naar Italië. De dagen waren tot in de puntjes geregeld, wat heeft iedereen enorm genoten. 
Het was een feest voor ons om alles samen met je te plannen van het begin tot het eind. 
Lieve Inge, bedankt dat je onze mooiste dagen nog mooier hebt gemaakt.

Inge is een ontzettend lief, empatisch mens met een gigantisch netwerk.
Ze heeft enorm goed begrepen wie en wat bij ons paste. Van visagie tot foto-en videograaf, muziek, locaties... alles wat de perfectie match. Door haar inzet was alles tot in de puntjes geregeld op onze bruiloft in Italie. Zelfs in coronatijd...
Naast haar positiviteit, gunfactor en doorzettingsvermogen is Inge ook een fijn persoon om bij je te hebben tussen al je gasten. 
Geen moment getwijfeld en voor altijd dankbaar!

Liefs Bas & Vera

It's all about love

YES WE DO

celebrate

celebrate

Is het jullie wens ook om te trouwen in Italië? Op een prachtige locatie samen met jullie lieve familie en vrienden? Genieten van de natuur, de lokale wijnen, een achtergrondmuziekje en de heerlijke Italiaanse keuken?

Is het jullie wens ook om te trouwen in Italië? Op een prachtige locatie samen met jullie lieve familie en vrienden? Genieten van de natuur, de lokale wijnen, een achtergrondmuziekje en de heerlijke Italiaanse keuken?

Si, wij willen informazione!

“The more you 

your life, the more there is in life to

celebrate

celebrate

Si, wij willen informazione!

“The more you 

your life, the more there is in life to