Ruim twaalf jaar geleden begon het avontuur met een reisje naar Italië met een aantal weddingplanners, just for fun. Gewoon even kijken hoe een bruiloft eruitziet in Italië. En al tijdens de eerste dag was ik op slag verliefd. Wat een prachtige landhuizen, agriturismo’s, stadhuizen en landschappen zagen we.

Op dat moment besloot ik dat ik zoveel mogelijk bruiloften in Italië wilde organiseren. In mijn ogen past Italië met al haar kleine, geborgen maar vooral speciale plekken zo goed in het plaatje van hoe de perfecte bruiloft eruit moet zien. Ik zag het helemaal voor me, bruidsparen die samen ontspannen toeleven naar dat bijzondere moment. Ervoor en erna hebben ze alle tijd voor elkaar middenin die prachtige omgeving met alle fijne dingen die vaak alleen Italië biedt. Kortom, alles is aanwezig om het leven en de liefde te vieren op zijn best! 

Wat begon met een paar bruiloften per jaar groeide al snel uit naar een  goedlopend bedrijf. Inmiddels hebben we vele tientallen reizen gemaakt om te komen tot de speciale selectie trouwlocaties en leveranciers in ons bestand. We werken namelijk het liefst samen met lokale leveranciers en bouwen echt een goede band met ze op. Die fijne samenwerking is goed terug te zien in de prachtige bruiloften die we organiseren.

Doordat er zoveel vraag is naar bruiloften in Italië hebben we ons team een aantal jaar geleden uitgebreid zodat we nog meer bruidsparen kunnen helpen aan hun droombruiloft. Met z'n drieën staan we voor jullie klaar!

Leer ons kennen!

Inge

Trotse eigenaresse van Trouwen Italië, wonend in een superfijn jaren '30 huis in m’n geliefde stad Nijmegen samen met mijn man Daan, dochter Juultje (7) en zoontje Bo (3).

Gek op het vieren van het leven, het liefst met dierbaren, goede wijn en borrelplanken. In de tijd die overblijft naast het runnen van mijn bedrijf en het borrelen ben ik lekker buiten. Veel wandelen in het bos maar dan toch wel het liefst gevolgd door een fijne maaltijd in een restaurant. Goede gesprekken met vrienden en rondstruinen op foodfestivals met een speciaalbiertje in m’n hand, ook erg fijn. 

Genieten van de kleine mooie dingen in het leven en proberen om altijd een goed mens te zijn, that’s the spirit!

3

2

1

Volgend teamlid

Ik pak elke kans om samen een feestje te vieren: overal waar ik me thuis voel, trek ik de koelkast open, en het liefst ook een fles champagne. Ik ben een echte Bourgondiër en houd van goed eten, goede wijnen en mooie nieuwe plekjes ontdekken over de hele wereld.

Hoewel ik echt een stadsmens ben (Eindhoven aka Eindje is echt mijn stad) ben ik een tijdje geleden naar een dorp in de buurt verhuisd en geniet ik van de frisse lucht, ruimte en natuur. En het veilig kunnen fietsen zonder dat mijn kinderen overreden worden door een auto :) Zet mij op een goed festival neer met mijn vrienden, speciaalbier in mijn hand en ik ben de gelukkigste persoon op aarde. Of bovenop een skipiste. Het ultieme gevoel van vrijheid als de wind langs je oren suist.

Als weddingplanner vind ik het geweldig om een bruidspaar goed te leren kennen zodat je samen een zo persoonlijk mogelijke bruiloft kunt organiseren. Een beetje anders en vooral geen standaard bruiloft, maar iets wat bij jullie past. Dus niks 'wat hoort' maar meer 'wat vinden jullie leuk!'. 

nikki

3

2

1

Volgend teamlid

Ik hou van het leven en hang graag zelf de slingers op! Kijk liever naar de dingen die wel kunnen en niet die niet kunnen. Moeder van een hele lieve zoon (uitdaging op zich in de puberperiode).

Ik hou van heerlijk lang tafelen, vandaar mijn liefde voor Italië. De tafels kunnen wat mij betreft niet vol genoeg zijn. En dan uiteraard met de mooie styling. Love it! Ik heb van mijn hobby mijn beroep mogen maken. Dit past bij mij!

Ik geniet ervan om samen met mijn bruidsparen toe te leven naar die ene mooie dag.  Samen locaties scouten totdat die ene voorbijkomt waarvan je hart sneller gaat kloppen... Dan weet je dat het goed zit. 

Daarnaast hou ik enorm van reizen en nieuwe stekkies ontdekken. Samen met familie en vrienden genieten van al het moois om ons heen. Maar het eten moet wel goed zijn hoor!! 
Nice to meet you!

Gladys

3

2

1

Volgend teamlid

Let's Get Personal

Fun facts


Vier het leven, omarm de liefde en maak zoveel mogelijk dierbare herinneringen met diegene die je liefhebt.

Our Philosophy

Let's meet