Trouwen Italië

Welkom bij Trouwen Italië.!

Het gezicht achter Trouwen Italië ben ik, Inge Peters Rit. Samen met een team van professionals zorgen wij voor de organisatie van uw bruiloft. Dit team bestaat uit de beste fotografen, de leukste trouwambtenaars en de beste lokale leveranciers is Italië.

Trouwen Italië werkt vanuit een paar kernwoorden: passie, energie, creativiteit en heel veel liefde. Deze kernwoorden proberen wij in elke door ons georganiseerde bruiloft terug te laten komen. Juist door open en eerlijk te communiceren met onze aanstaande bruidsparen, door vooral goed te luisteren en creatieve ideeën te opperen  nemen wij de complete organisatie van uw bruiloft uit handen. Of dit nu gaat om een bruiloft onder de Toscaanse sterrenhemel, een romantische bruiloft aan één van de Italiaanse meren, een uitgebreide bruiloft op verschillende locaties of een intieme viering in uw eigen achtertuin. Door jarenlange ervaring en expertise in zowel Italië als Nederland hebben wij de beste van de beste partners gevonden waar we mee samen werken om uw bruiloft tot de mooiste dag van uw leven te maken. De mooiste locaties, de beste fotografen, culinaire koks, creatieve bloemisten, we kennen ze allemaal.Inge Peters weddingplanner bloemenriviera

Een samenwerking met een weddingplanner kan enkel en alleen door een open en eerlijke communicatie waarin u uw wensen kenbaar maakt. Een goede voorbereiding is het halve werk, niets is minder waar: in een eerste gesprek mag u al uw wensen kenbaar maken. Onze werktijden zijn niet standaard van 9 tot 5, wij zijn er wanneer u ons nodig heeft. Wat u vandaag bedenkt kan morgen zomaar anders zijn, dat begrijpen wij, laat het ons gerust weten.

Trouwen in Italië is hét adres om die droomdag tot werkelijkheid te maken.

Fotografie: Banganimation

naar bovendeel mij op Facebookpin mij op pinterestcontact