Trouwen in Italië

Trouwen in Orta San Giulio

Daniëlle en Gerrit in Orta San Giulio

Italië, het land van het heerlijke eten en de zalige wijnen. Het land van de prachtige natuur, de passie van de mensen, het ultieme genieten en het fijne klimaat

Trouwen in de botanische tuin van het Middeleeuwse stadhuis, aankomen in een houten roeibootje bij de steiger waar alle vrienden en familie staan te wachten. Na de ceremonie door de ere haag lopen en met de hele stoet door de smalle authentieke straatjes richting het dorpsplein waar iedereen een ijsje gaat halen in een pittoreske ijssalon.

Vervolgens met z’n allen de boot op, varend over het prachtige meer op weg naar een stijlvolle Beachclub. Daar worden jullie verwelkomd door heerlijk prosecco, cocktails en de beat van een DJ of van live muzikanten, tijd voor Aperitivo! Waarom een standaard receptie als je je avond ook bruisend kunt beginnen? Aansluitend nemen jullie plaats aan de prachtig gedekte tafels waar iedereen optimaal geniet van de Italiaanse keuken. Zomaar een voorstelling van hoe jullie bruiloft eruit kan komen te zien.

Er wordt soms gedacht dat trouwen in Italië duur zou zijn, het is echter niet duurder dan trouwen in Nederland. Natuurlijk kost de reis ernaar toe wat meer, maar dat is het dan ook meer dan waard! Helemaal als u kiest voor de juiste weddingplanner die de juiste contacten heeft in Italië. Zelf een bruiloft organiseren in Italië is vaak erg lastig: hoe werkt het met de documenten? Welke locaties passen het beste bij onze wensen? Is deze leverancier echt zo goed en komt hij wel zijn afspraken na? Wat is een goede prijs/kwaliteit verhouding? En ga zo maar door.

Trouwen Italië werkt direct samen met locale leveranciers in Italië. Door de jarenlange ervaring hebben wij een groot netwerk opgebouwd van betrouwbare leveranciers die de kwaliteit garanderen. Wij werken samen met de locale ondernemers die stuk voor stuk nauw betrokken zijn het proces voor de organisatie van jullie droomdag.

In het Middeleeuwse dorpje Orta San Giulio is Trouwen Italië zelfs kind aan huis. Regelmatig worden zelfs de winkels even gesloten om gezamenlijk cappuccino te gaan drinken. Dat is ook Italië, de warmte van de mensen en de gezelligheid.

Fotografie door Banganimation

 

naar bovendeel mij op Facebookpin mij op pinterestcontact