Inge Peters Rit

Mijn naam is Inge Peters Rit en ik organiseer al jaren met ontzettend veel liefde prachtige bruiloften in Nederland & Italië. Al sinds mijn allereerste bezoek aan Italië verloor ik mijn hart aan dit prachtige romantische land.

Italië heeft voor mij alles wat het leven extra mooi maakt: prachtige natuur, sprookjesachtige entourage, lekker klimaat, zalig eten, heerlijke wijnen en lieve mensen.Inge Peters weddingplanner Portofino

Buiten een enorme Italië liefhebber ben ik een creatief persoon die georganiseerd te werk gaat, positief en enthousiast is en een Bourgondiër pur sang. Ik geniet enorm van mijn werk als weddingplanner.

Wat ik belangrijk vind is dat er een goede klik is met het aanstaand bruidspaar, op deze manier kan ik jullie wensen perfect vertalen naar jullie droombruiloft.

Willen jullie meer informatie? Maak dan een vrijblijvende afspraak zodat we kennis kunnen maken en jullie wensen kunnen bespreken.

Veel plezier met het rondkijken op de site!

Cordiali Saluti,

Inge

naar bovendeel mij op Facebookpin mij op pinterestcontact